Президентът Росен Плевнелиев и съпругата му Деси са отпразнували първата годинка

...
Президентът Росен Плевнелиев и съпругата му Деси са отпразнували първата годинка
Коментари Харесай

Интересно! Ето кой предмет взе синът на Деси Банова и Плевнелиев на прощъпaлника си

 Президентът Росен Плевнелиев и брачната половинка му Деси са отпразнували първата годинка на общия си наследник Йоан в стеснен фамилен кръг. Тъщата на Плевнелиев интензивно се присъединила в организацията на празненството и замесила питка, върху която изписала с тесто името на внучето си. Преди месец малчуганът проходил и те решили да съчетаят рождения ден с ритуала прощъпалник.

Според националното вярване предметът, който детето хване, ще предопредели специалността му. Пред дребния Йоан били подредени докторски слушалки, писалка, микрофон, книга, калкулатор, футболна топка, дребен глобус и банкнота от 50 евро. Малчуганът дълго оглеждал подредените предмети и се чудел кое да избере. Накрая сграбчил парите, написа " Уикенд ".

Плевнелиеви възнамерявали да създадат кръщене на Йоан, който се роди на 1 октомври - точно на датата, на която християните почитат паметта на светеца. Те не разчитали на помощта на детегледачки, а единствено на тъщата Лили. Щерката на Деси от предприемача Ивайло Граховски също пособия в развъждането му, когато не е на учебно заведение в Италианския колеж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР